Flygfoto över Tranås Cementvarufabrik

Kort om oss

Tranås Cementvarufabrik AB är ett familjeföretag som producerar egna betongvaror samt handlar med VA-material – vår specialitet är produkter för enskilt avlopp.

Vår största produkt är slamavskiljaren Tranåsbrunnen som var den allra första lågbyggda och helgjutna slamavskiljaren i betong på den svenska marknaden. Vi på Tranås Cementvarufabrik AB arbetar hårt för att leverera varor av hög kvalitet till våra kunder, och med bästa tänkbara service. Vi är idag ca 35 anställda som omsätter ca 60 miljoner årligen.

På Bronsgatan 1 – ca 150 meter från huvudkontoret ligger vårt dotterbolag Watersystems Sverige AB. Företaget sysslar uteslutande med försäljning och service av våra egentillverkade WSB Clean minireningsverk i betong.

Även dotterbolagen Götlunda Cementvarufabrik AB och Borensbergs Cementvarufabrik AB ingår sedan 2020 respektive 2023 i vår koncern. 

 

Kom gärna och hälsa på oss. Ni hittar oss på Hjälmaryds industriområde i Tranås. Adressen är Majmålavägen 2.

Tillverkning av WSB Clean minireningsverk i betong

Gör ett besök i Tranås Cementvarufabrik och se hur ett minireningsverk tillverkas. Vi följer processen allt från gjutningen av slamavskiljaren till ett minreningsverk färdigt för leverans till kund.

Produktionsvisning vid Tranås Cementvarufabrik

Gör ett besök i Tranås Cementvarufabrik och se hur våra betongprodukter tillverkas.