Lediga tjänster

Tranås Cementvarufabrik AB med dotterbolagen Watersystems Sverige AB, Borensbergs Cementvarufabrik AB samt Götlunda Cementvarufarbik AB  tillverkar & säljer betongvaror, bland annat kvalitetsprodukter för enskilt avlopp, stödmurar samt handlar med VA-material. Vi har under de senaste åren satsat hårt på att utveckla vårt företag & produkter. Våra bolag omsätter tillsammans ca 180 miljoner och vi är totalt ca 80 anställda. Vår ambition är att vara en attraktiv arbetsgivare som bryr sig om sina anställda & vår arbetsmiljö.

För dagen söker vi ingen ny personal men i framtiden kan vi ha behov av personal enligt nedan.

Underhållstekniker:

Tranås Cementvarufabrik växer och produktionen går för fullt!
Vi söker nu en viktig kugge i vårt team för att hålla produktionen rullande och i gott skick. Produktionsutrustningen kräver underhåll, service och reparationer och vi söker nu någon som är villig att ta sig an denna viktiga uppgift.
Utrustningen består av diverse maskiner för betongproduktion, formar men även underhåll och reparationer av en del fordon ingår.

Arbetsuppgifter & egenskaper

Vi vill att du som jobbar hos oss är serviceinriktad med en stor vilja att hjälpa till och har en grundinställning att problem är till för att lösas! Du behöver kunna skifta fot snabbt och gå från det ena jobbet till det andra när behov uppstår för att allt ska flyta på så smidigt som möjligt. Att kunna hålla fokus och klara av en miljö med stundtals högt tempo ser du och vi som en självklarhet. Därför lägger vi självklart stor vikt vid hur du är som person.

Erfarenhet och eller utbildning för reparationer & underhåll av skiftande slag krävs. Förståelse för maskiner, hydraulik & el i allmänhet är en förutsättning, svetsarbeten är vanligt förekommande.

Vi strävar efter ständig utveckling och förbättring i företaget och vill att alla bidrar med detta. För den här tjänsten ser vi någon som bidrar till utveckling av nivån för reparationer & underhåll samt ordning & reda.

Välkommen med din intresseanmälan!

Kontaktuppgifter:
Johan Nyman
Tfn: 0140-386599
johan@tranascementvarufabrik.se

 

Lastbilschaufför:

Vi är nästan alltid i behov av chaufförer – tveka inte att söka om du är intresserad!

På vår avdelning för utlastning & transport jobbar ca 7 medarbetare med stor frihet & mycket omväxling i sitt arbete.
För transport av egna varor till kund söker vi en lastbilschaufför som uppskattar ett fritt och omväxlande chaufförsjobb. Mycket av lossningen sker med kran varför kranvana är meriterande. Vi erbjuder varierande körning med lossningar på allt ifrån stora lager till minsta stället på landsbygden!

Arbetet kommer även att växlas med sysslor på utlastningen såsom truck & lastmaskins-körning, samt lagerarbete.

Viktiga egenskaper hos alla sökande:

Du är en glad & trevlig medarbetare som inte är rädd för utmaningar, du trivs med att samarbeta i en grupp för att nå mål. CE-kort är krav.

Välkommen med din intresseanmälan!

Kontaktuppgifter:
Johan Nyman
Tfn: 0140-386599
johan@tranascementvarufabrik.se