Övervakning dygnet runt

WSB Clean minireningsverk har ett system för styrning och övervakning där vi övervakar din anläggnings drift under dygnets alla timmar. Allt för att du ska känna dig trygg och säker.

Minireningsverkets styrning är placerad i ett automatikskåp för utomhusmontering. Styrpanelen är leverantörens/serviceföretagets redskap för att anpassa driften så att bästa tänkbara reningsresultat upprätthålls.

Styrpanelen innehåller utrustning (med batteribackup) för överföring av data via GPRS vilket möjliggör inställningsjusteringar samt kontinuerlig övervakning av anläggningens drift via mobilnätet och internet. Varje dygn tar vi emot rapporter innehållande driftinformation från samtliga installerade anläggningar via e-post. Eventuella larm och varningsmeddelanden skickas omedelbart till de mejladresser som registrerats i panelen för omedelbar bedömning och åtgärd.

Om så önskas kan även kunden (eller kommunens representant) följa reningsverkets drift via internet genom inloggning på vår webbsida. Allt som krävs är att man ansöker om ett konto.

WSB Clean minireningsverk i Sverige säljs via vårt systerföretag Watersystems Sverige AB. Företaget har en egen serviceorganisation som erbjuder komplett servicelösning för alla WSB Clean minireningsverk. Hitta mer information och hur du tar kontakt genom att besöka https://watersystems.se