Landsbygdens Sommarmöte 2019 i Rickelstorp

Välkommen att besöka oss på Landsbygdens Sommarmöte 2019 i Rickelstorp i Flisby utanför Eksjö. Mässan anordnas i vanlig ordning av Hushållningssällskapet. Kom och träffa oss och diskutera enskilt avlopp, TranåsBrunnen slamavskiljare och WSB Clean minireningsverk i betong. Vi ställer ut och demonstrerar ett urval av våra egentillverkade betongprodukter.

I Rickelstorp i Flisby finns en levande landsbygd med många framgångsrika företag och också ett rikt samverkande föreningsliv. Hushållningssällskapet Jönköping har en lång tradition av att arrangera Landsbygdens Sommarmöte och mässan har genom åren besökt många fantastiska platser och människor i länet. Landsbygdens Sommarmöte är en mötesplats där landsbygden visas upp på riktigt med dess näringar, resurser, produkter, företagare och andra engagerade företrädare. Landsbygdens Sommarmöte är en en viktig mötesplats och kunskapsarena, en familjefest och en manifestation för lantbruket och landsbygdens näringar. Bland programpunkterna finns flera om djur. Koutställning av både SRB och Holstein samt showmanship. På hästsidan blir det i år några nyheter som kallblodsutställning samt uppvisning av westernridning. Det blir också presentation av köttdjursraser och vallhundsuppvisning.

Jägareförbundet i Jönköpings län har bjudit in Årets Mästerkock 2019, Gabriel Jonsson, som kommer finnas i deras monter för att laga vildsvinsrätter.

Den som vill kan även besöka Svenska skidskyttelandslagets skjutbana. Du som vill prova på att skjuta är välkommen till Optimeras monter, där instruktörer från skidskyttelandslaget finns på plats.

Läs mera om Landsbygdens Sommarmöte 2019 i Hushållningssällskapets folder:

Välkommen önskar
Watersystems & Tranås Cementvarufabrik!