Bomässan i Nässjö

Bomässan i Nässjö 14-16 September

Besök oss i monter C01 och ställ frågor om slamavskiljaren Tranåsbrunnen och vårt minireningsverk i betong; WSB Clean. Vi har ett komplett sortiment av produkter för enskilt avlopp och hjälper dig att välja rätt system beroende på skyddsklass, markbeskaffenhet och utrymme.

Hjärtligt välkommen

Gratis entré – Klicka på länken nedan för att skriva ut din biljett:
Gratis biljetter

Bomässan är tillbaka med inspiration, nyheter, experthjälp och kända profiler, som bl.a. Tareq Taylor och Knut Knutsson. På Bomässan får du koll på nyheter och trender, får bolla dina idéer med experter och hittar mängder med fantastiska mässerbjudanden. 

Låt dig inspireras av stjärnkocken Tareq som föreläser och signerar sina böcker på lördag, han berättar bl.a. om sin gastronomiska resa. Passa på och köp någon av hans fantastiska böcker och få dem signerade på plats.

Ta reda på vad du har för dyrgripar hemma tillsammans med antikexperten Knut Knutsson. Ta med ett föremål och få det värderat av Knut på lördag.

Innan mässan stänger på söndag släpper vi ner 200 ballonger från taket. I flera av ballongerna finns fina priser från våra utställare. Kom till scenen och var beredd när ballongerna faller. Kanske blir det du som går hem med en drömvinst från en av våra utställare! I vårt mysiga lekområde kan de små besökarna spela TV-spel, se på film och leka.

Vi ses på Bomässan!