Lediga tjänster

Tranås Cementvarufabrik AB med dotterbolaget Watersystems tillverkar & säljer betongvaror, bla kvalitetsprodukter för enskilt avlopp samt handlar med VA-material. Vi har under de senaste åren satsat hårt på att utveckla vårt företag & produkter. Våra bolag omsätter tillsammans ca 100 miljoner och vi är ca 40 anställda. Vår ambition är att vara en attraktiv arbetsgivare som bryr sig om våra anställda & arbetsmiljö.

För mer information kontakta Johan Nyman tel. 0140-38 65 99
Ansökan skickas till johan@tranascementvarufabrik.se
Vi tillsätter tjänsterna löpande men sista ansökningsdag är 31/7
Ange gärna vilket arbete du söker på ”ämnesraden”

Välkommen med din ansökan!

 

LASTBILSCHAUFFÖR/LAGERARBETARE

För transport av egna varor till kund söker vi en lastbilschaufför som gillar att kombinera körning med lagerarbete/utlastning (truck- /lastmaskinskörning)

Arbetsuppgifter:

  • Lastbilskörning med kran för leverans av egna betongvaror och VA-material.
  • Lastning och lossning av lastbil med hjälp av lastmaskin/truck.
  • Utlastning/hantering av lagervaror med lastmaskin/truck.

Viktiga egenskaper hos sökande:

Du har erfarenhet av lastbilskörning, krankörning är meriterande. Du klarar även av tuffare körning med leveranser på landsbygden där vägarna inte alltid är asfalterade.
Du är ordningsam, noggrann och trevlig kan arbeta självständigt men även i grupp, är entusiastisk och gillar högt tempo. Våra lastbilschaufförer/lagerarbetare representerar företaget gentemot våra kunder varje dag varför serviceanda och vänlighet är ett krav.
Eftersom du kommer att behöva lära dig vårt produktsortiment för att sköta arbetet effektivt är det viktigt att du har lätt att lära.
Du måste gilla varierande arbetsuppgifter.

Välkommen i vårt gäng!

 

TRUCK, LASTMASKINSFÖRARE/REPARATÖR

För att transportera material från produktion till lager söker vi en mångsidig truck- /lastmaskinsförare. Tjänsten innehåller också reparation & underhåll av maskiner & formar i produktionen samt underhåll av fordon.

Arbetsuppgifter:

  • Transportera material från produktion till lager
  • Serva produktionen med insatsmaterial
  • Hålla ordning på lagret
  • Reparera & underhålla maskiner & formar för produktionen
  • Reparera & underhålla truckar & lastmaskiner

Viktiga egenskaper hos sökande:

Du bör ha erfarenhet av truck/lastmaskinskörning. Du är ordningsam, noggrann, trevlig, entusiastisk och kan lösa arbetsuppgifter snabbt. Kan arbeta självständigt men även i grupp. Du måste gilla varierande arbetsuppgifter. En typisk dag kan börja med truckkörning 3–4 timmar för att sedan övergå till reparationer & underhåll och till sist avslutas med någon timmes truckkörning. Du måste klara av att jobba i en miljö med högt tempo och kunna förstå vikten av prioriteringar för att få bästa flyt i vår produktion. Du måste vilja bidra till utveckling av nivån för reparationer & underhåll samt ordning & reda.

Välkommen i vårt gäng!

 

REPARATÖR

För reparation & underhåll av maskiner & formar i produktionen samt underhåll av fordon.

Arbetsuppgifter:

  • Reparera & underhålla maskiner & formar för produktionen
  • Reparera & underhålla truckar & lastmaskiner

Viktiga egenskaper hos sökande:

Du måste ha erfarenhet och eller utbildning för reparationer & underhåll av skiftande slag. Svetsarbeten är vanligt förekommande.

Du är ordningsam, noggrann, trevlig, entusiastisk och kan lösa arbetsuppgifter snabbt. Kan arbeta självständigt men även i grupp. Du måste gilla varierande arbetsuppgifter. Du måste klara av att jobba i en miljö med högt tempo och kunna förstå vikten av prioriteringar för att få bästa flyt i vår produktion. Du måste vilja bidra till utveckling av nivån för reparationer & underhåll samt ordning & reda.

Välkommen i vårt gäng!